Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/219626
Title: К вопросу сохранения нематериального культурного наследия в области культурного управления
Other Titles: On the issue of preserving intangible cultural heritage in the field of cultural management
Authors: Ли Шаохуи
Keywords: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Культура. Культурология
Issue Date: 2019
Publisher: Минск : БГУ
Citation: Женщины-ученые Беларуси и Китая : материалы международной научно-практической конференции, Минск, 15 марта 2019 г. / БГУ ; [редкол.: И. В. Казакова, И. В. Олюнина (отв. ред.)]. – Минск : БГУ, 2019. – С. 40-42.
Abstract: Фестиваль Ханьан как яркий жемчуг в китайском нематериальном культурном наследии, который длится семь дней, представляет собой уникальный ценностный образец. В то же время он сталкивается с общей дилеммой нематериального культурного наследия и нуждается в инновационных преобразованиях. В настоящем документе, основанном на культурном управлении, проводится анализ по четырем измерениям материального, поведенческого, институционального и духовного пространства для создания механизмов и моделей управления, защищаемых нематериальным культурным наследием.
Abstract (in another language): The Hanan Festival as a bright pearl in Chinese intangible cultural heritage that lasts seven days, is a unique value model. At the same time, it faces a general dilemma of intangible cultural heritage and needs innovative transformations. This document, based on cultural management, analyzes the four dimensions of tangible, behavioral, institutional and spiritual space to create mechanisms and models of governance that are protected by intangible cultural heritage.
URI: http://elib.bsu.by/handle/123456789/219626
Registration number: №005524042019, Деп. в БГУ 24.04.2019
Appears in Collections:2019. Женщины-ученые Беларуси и Китая

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
40-42.pdf1,42 MBAdobe PDFView/Open


PlumX

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.