Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот документ:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/204606Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Буга, Светлана Федоровна | - |
| dc.contributor.author | Артемова, Ольга Викторовна | - |
| dc.contributor.author | Ильюк, Александр Георгиевич | - |
| dc.date.accessioned | 2018-08-29T10:34:35Z | - |
| dc.date.available | 2018-08-29T10:34:35Z | - |
| dc.date.issued | 2004 | - |
| dc.identifier.citation | Вестник Белорусского государственного университета. Сер. 2, Химия. Биология. География. – 2004. - № 2. – С. 48-53. | ru |
| dc.identifier.issn | 0372-5340 | - |
| dc.identifier.uri | http://elib.bsu.by/handle/123456789/204606 | - |
| dc.description.abstract | A mycological analysis of winter wheat ear components is carried out after the artificial contamination of plants by Fusarium spp. fungi. An essential difference in the aggressiveness of different species of Fusarium genus isolates is marked. From the studied species the most competitive - F. cuimorum is revealed, at the same time the isolates of F. oxysporum are characterized by low aggressiveness against a background of their ability to quick colonization of the host-plants. The highest speed of colonization . is characteristic for F. poae isolates. The sources of winter wheat caryopsises contamination by the fungus Fusarium species are determined. | ru |
| dc.description.sponsorship | Работа выполнена при поддержке Белорусского республиканского фонда фундаментальных исследований (договор № Б 97-026 от 20.02.98 г.). | ru |
| dc.language.iso | ru | ru |
| dc.publisher | Минск : БГУ | ru |
| dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en |
| dc.subject | ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Биология | ru |
| dc.title | Динамика патогенеза колоса озимой пшеницы при инокуляции грибами Fusarium spp. | ru |
| dc.type | article | ru |
| Располагается в коллекциях: | 2004, №2 (июнь) | |
Все документы в Электронной библиотеке защищены авторским правом, все права сохранены.

