Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/169297
Title: Антиоксидантная активность ферментативных гидролизатов белков молочной сыворотки
Authors: Тарун, Е. И.
Зайцева, М. В.
Головач, Т. Н.
Кравцова, О. И.
Keywords: ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Биология
Issue Date: 2016
Publisher: Минск : МГЭИ им. А.Д. Сахарова БГУ
Citation: Сахаровские чтения 2016 года: экологические проблемы XXI века : материалы 16-й междунар. науч. конф., 19–20 мая 2016 г., г. Минск, Республика Беларусь / под ред. С. А. Маскевича, С. С. Позняка, Н. А. Лысухо. – Минск : МГЭИ им. А. Д. Сахарова БГУ, 2016. - С. 102-103.
URI: http://elib.bsu.by/handle/123456789/169297
ISBN: 978-985-551-081-0
Appears in Collections:2016. Сахаровские чтения 2016 года: экологические проблемы XXI века

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
saharovskie-chteniya-2016-102-103.pdf235,64 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.