Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/169297
Title: | Антиоксидантная активность ферментативных гидролизатов белков молочной сыворотки |
Authors: | Тарун, Е. И. Зайцева, М. В. Головач, Т. Н. Кравцова, О. И. |
Keywords: | ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Биология |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Минск : МГЭИ им. А.Д. Сахарова БГУ |
Citation: | Сахаровские чтения 2016 года: экологические проблемы XXI века : материалы 16-й междунар. науч. конф., 19–20 мая 2016 г., г. Минск, Республика Беларусь / под ред. С. А. Маскевича, С. С. Позняка, Н. А. Лысухо. – Минск : МГЭИ им. А. Д. Сахарова БГУ, 2016. - С. 102-103. |
URI: | http://elib.bsu.by/handle/123456789/169297 |
ISBN: | 978-985-551-081-0 |
Appears in Collections: | 2016. Сахаровские чтения 2016 года: экологические проблемы XXI века |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
saharovskie-chteniya-2016-102-103.pdf | 235,64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.