Logo BSU

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот документ: https://elib.bsu.by/handle/123456789/149403
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorВікол, Людміла Фёдараўна-
dc.date.accessioned2016-04-04T07:44:02Z-
dc.date.available2016-04-04T07:44:02Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://elib.bsu.by/handle/123456789/149403-
dc.description.abstractМэта: раскрыць сутнасць грамадскага харчавання на тэрыторыі Беларусі ў XVІ–пачатку ХХ стст. як сістэмы, якая мае структурную іерархію, функцыі, асаблівасці трансфармацыі ў сувязі з палітычнымі, эканамічнымі і сацыяльнымі зменамі ў грамадстве.ru
dc.language.isobelru
dc.publisherМінскru
dc.subjectЭБ БГУ::ГРАМАДСКІЯ НАВУКІ::Гісторыя. Гістарычныя навукіru
dc.subject07.00.02 – отечественная история-
dc.titleФарміраванне і развіццё сістэмы грамадскага харчавання ў Беларусі ў XVI - XX стст. : аўтарэферат дысертацыі на саісканне вучонай ступені кандыдата гістарычных навук: 07.00.02 / Вікол Людміла Фёдараўна ; Беларускі дзяржаўны ўніверсітэтru
dc.typeDoctoralThesisru
Располагается в коллекциях:Авторефераты диссертаций, защищенных в 2016 г. (Д 02.01.05 – исторические науки)

Полный текст документа:
Файл Описание РазмерФормат 
k_Vikol.pdf573,85 kBAdobe PDFОткрыть
Показать базовое описание документа Статистика Google Scholar



Все документы в Электронной библиотеке защищены авторским правом, все права сохранены.