Просмотр Авторы Lodygin, A.D.
Результаты 1 - 3 из 3
Предварительный просмотр | Дата выпуска | Заглавие | Автор(ы) |
| 2024 | Chitosan complexes with amino acids and whey peptides: Sensory and antioxidant properties | Halavach, T.M.; Kurchenko, V.P.; Tarun, E.I.; Romanovich, R.V.; Mushkevich, N.V.; Kazimirov, A.D.; Lodygin, A.D.; Evdokimov, I.A. |
| 2020 | Influence of oligochitosans and highly molecular chitosan on Lactobacillus Bulgaricus cultivation | Shramko, M.I.; Lodygin, A.D.; Evdokimov, I.A.; Sushinskaya, N.V.; Kurchenko, V.P. |
| 2020 | Method of casein obtaining from skimmilk using oligochitosans | Alieva, L.R.; Evdokimov, I.A.; Lodygin, A.D.; Sushinskaia, N.V.; Kurchenko, V.P.; Permyakov, A.V. |