Logo BSU

Просмотр Авторы Kurchenko, V.P.

Перейти: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я

или введите несколько первых символов:  
Результаты 1 - 8 из 8
Предварительный просмотрДата выпускаЗаглавиеАвтор(ы)
2019Changes in physico-chemical properties of milk under ultraviolet radiationKharitonov, V.D.; Sherstneva, N.E.; Kharitonov, D.V.; Yurova, E.A.; Kurchenko, V.P.
2024Chitosan complexes with amino acids and whey peptides: Sensory and antioxidant propertiesHalavach, T.M.; Kurchenko, V.P.; Tarun, E.I.; Romanovich, R.V.; Mushkevich, N.V.; Kazimirov, A.D.; Lodygin, A.D.; Evdokimov, I.A.
2015Determination of physicochemical, immunochemical and antioxidant properties, toxicological and hygienic assessment of whey protein comcentrate and its hydrolysateHalavach, T.N.; Kurchenko, V.P.; Zhygankov, V.G.; Evdokimov, I.A.
2024Effect of hydrolysis degree with Alcalase on antioxidant and antigenic properties of whey and colostrum protein hydrolysatesHalavach, T.M.; Kurchenko, V.P.; Tarun, E.I.; Yantsevich, A.V.; Shchur, V.V.; Tsygankow, V.G; Lodygin, A.D; Evdokimov, I.A.; Poklar Ulrih, N.
2020Influence of oligochitosans and highly molecular chitosan on Lactobacillus Bulgaricus cultivationShramko, M.I.; Lodygin, A.D.; Evdokimov, I.A.; Sushinskaya, N.V.; Kurchenko, V.P.
2020Method of casein obtaining from skimmilk using oligochitosansAlieva, L.R.; Evdokimov, I.A.; Lodygin, A.D.; Sushinskaia, N.V.; Kurchenko, V.P.; Permyakov, A.V.
2015Usage of chitosan in dairy products productionEvdokimov, I.A.; Alieva, L.R.; Varlamov, V.P.; Kharitonov, V.D.; Butkevich .V., Butkevich T.V.; Kurchenko, V.P.
2022β-Cyclodextrin Nanocomplexes with Biologically Active Peptides from Hydrolysed Bovine Whey and ColostrumHalavach, T.M.; Kurchenko, V.P.; Tsygankow, V.G.; Bondaruk, A.M.; Tarun, E.I.; Asafov, V.A.