Logo BSU

Просмотр Темы ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Биология

Перейти: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я

или введите несколько первых символов:  
Результаты 427 - 436 из 9953 < предыдущий   следующий >
Предварительный просмотрДата выпускаЗаглавиеАвтор(ы)
2012Faculty of Biology of Belarusian State University / V. V. Lysak [et al.] ; ed. by V. V. DemidchikLysak, V. V.; Demidchik, V. V.; Pavlova, N. S.; Ditchenko, T. I.; Popinachenko, I. M.
2018Fatty acid composition of oils extracted from some nuts harvested at the different harvest periodsÖzcan, Mehmet Musa; Lemiasheuski, V.; Uslu, Nurhan
2018Fatty acids and mineral contents of common oil seed and kernelsHarmankaya, Mustafa; Özcan, Mehmet Musa; Uslu, Nurhan
2020Fe3O4@SiO2@Au nanoparticles for MRI-guided chemo/NIR photothermal therapy of cancer cellsMaximenko, A.; Depciuch, J.; Łopuszynska, N.; Stec, M.; Swiatkowska-Warkocka, Z.; Bayev, V.; Zielinski, P.M.; Baran, J.; Fedotova, J.; We˛glarz, W.P.; Parlinska-Wojtan, M.
2019Features of biological degradation of composite polymeric materialsMelnikova, A.; Orekhova, V.; Komarova, L.
2018Features of ecology of wetland birds of the Svisloch river in Minsk metropolisZhilkevich, A.; Khandohiy, A.
2018Features of the development of Mantis religiosa in the process of ontogenesis in laboratory conditionsSanikovich, V.; Serzhantova, E.; Alkhimovich, Ch.; Zabrodskaya, Ju.
2017Fermentation and storage of caper fruits (Capparis ovata Desf. var. canescens (Coss.)): chemical and microbiological propertiesBelviranli, Büşra; Al Juhaimi, Fahad; Özcan, Mehmet Musa
2014Festuca arientina Klok. - Новый вид для флоры БеларусиБеднарская, И. А.
2017Final report for systematic studies on zerconid mites (Acari, Zerconidae) in Inner Aegean Region of TurkeyUrhan, Raşit; Duran, Elif Hilal; Karaca, Mehmet