Logo BSU

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот документ: https://elib.bsu.by/handle/123456789/149403
Заглавие документа: Фарміраванне і развіццё сістэмы грамадскага харчавання ў Беларусі ў XVI - XX стст. : аўтарэферат дысертацыі на саісканне вучонай ступені кандыдата гістарычных навук: 07.00.02 / Вікол Людміла Фёдараўна ; Беларускі дзяржаўны ўніверсітэт
Авторы: Вікол, Людміла Фёдараўна
Тема: ЭБ БГУ::ГРАМАДСКІЯ НАВУКІ::Гісторыя. Гістарычныя навукі
07.00.02 – отечественная история
Дата публикации: 2016
Издатель: Мінск
Аннотация: Мэта: раскрыць сутнасць грамадскага харчавання на тэрыторыі Беларусі ў XVІ–пачатку ХХ стст. як сістэмы, якая мае структурную іерархію, функцыі, асаблівасці трансфармацыі ў сувязі з палітычнымі, эканамічнымі і сацыяльнымі зменамі ў грамадстве.
URI документа: http://elib.bsu.by/handle/123456789/149403
Располагается в коллекциях:Авторефераты диссертаций, защищенных в 2016 г. (Д 02.01.05 – исторические науки)

Полный текст документа:
Файл Описание РазмерФормат 
k_Vikol.pdf573,85 kBAdobe PDFОткрыть
Показать полное описание документа Статистика Google Scholar



Все документы в Электронной библиотеке защищены авторским правом, все права сохранены.