Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/289237
Title: Features of online newspapers production in China
Other Titles: Особенности выпуска онлайн-газет в Китае / Е. М. Еловая, Цзи Юйчень
Authors: Yelovaya, E. M.
Ji Yucen
Keywords: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Массовая коммуникация. Журналистика. Средства массовой информации
Issue Date: 2022
Publisher: Мінск : БДУ
Citation: Журналістыка – 2022: стан, праблемы і перспектывы : матэрыялы 24-й Міжнар. навук.-практ. канф., Мінск, 3 лістап. 2022 г. / Беларус. дзярж. ун-т ; рэдкал.: Л. Р. Хмель (гал. рэд.) [i iнш.]. – Мінск : БДУ, 2022. – С. 44-49.
Abstract: The features of the release of Chinese online newspapers and their place in the media system of China are revealed. It is shown that the goals served by China’s media systems are relatively the same as in any other country. However, the organization and structuring of media systems in China can be perceived as significantly different. This difference is illustrated by the example of online newspapers in the People’s Republic of China
Abstract (in another language): Раскрыты особенности выпуска китайских онлайн-газет и их место в медиасистеме Китая. Показано, что цели, которым служат медиасистемы Китая, относительно такие же, как и в любой другой стране. Однако организация и структурирование медиасистем в Китае могут восприниматься как существенно отличающиеся. Это различие показано на примере интернет-газет в Китайской Народной Республике
Description: Частка I. Журналістыка на сучасным этапе: гісторыя, тэорыя, практыка. Раздзел I. Журналістыка ва ўмовах лічбавізацыі медыяпрасторы
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/289237
ISBN: 978-985-881-433-5
Licence: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:2022. Журналістыка – 2022: стан, праблемы і перспектывы

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
44-49.pdf868,33 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.