Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.bsu.by/handle/123456789/219364
Title: Подготовка персонала системы общепита для малого бизнеса
Other Titles: Catering staff training for small business / М. I. Lubochkina, К. M. Dzagnidze
Authors: Лубочкина, М. И.
Дзагнидзе, К. М.
Keywords: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Народное образование. Педагогика
ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Экономика и экономические науки
Issue Date: 2019
Publisher: Минск : Институт бизнеса БГУ
Citation: Актуальные проблемы бизнес-образования : XVIII Междунар. науч.-практ. конф., Минск, 25-26 апреля 2019 г. : сб. ст. / Институт бизнеса БГУ ; редкол.: П. И. Бригадин [и др.]. - Минск : Институт бизнеса БГУ, 2019. - С. 40-42.
Abstract: Дано подробное описание методов подготовки персонала на предприятиях общественного питания. Определены возможности повышения квалификации сотрудников, а также способы их мотивации.
Abstract (in another language): Here follows a detailed description of methods of staff trainings on the catering industry, identified opportunities of staff development and the way how to motivate them.
URI: http://elib.bsu.by/handle/123456789/219364
ISBN: 978-985-7214-07-5
Appears in Collections:2019. Актуальные проблемы бизнес-образования

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
40-42.pdf335,15 kBAdobe PDFView/Open


PlumX

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.