Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/166005
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВоробьева, Инга Владимировна-
dc.date.accessioned2017-01-23T12:04:52Z-
dc.date.available2017-01-23T12:04:52Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationИн-т философии НАН Беларуси. – Минск: Право и экономика, 2016. – С.136-138.ru
dc.identifier.urihttp://elib.bsu.by/handle/123456789/166005-
dc.language.isoruru
dc.publisherПраво и экономикаru
dc.subjectЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Культура. Культурологияru
dc.titleМеханизмы формирования профессиональной культуры специалистов сферы туризма и гостеприимстваru
dc.typeconference paperru
Appears in Collections:Статьи кафедры культурологии

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тезисы_на_конференцию_Воробьёва.PDF210,75 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.