Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/166005
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Воробьева, Инга Владимировна | - |
dc.date.accessioned | 2017-01-23T12:04:52Z | - |
dc.date.available | 2017-01-23T12:04:52Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Ин-т философии НАН Беларуси. – Минск: Право и экономика, 2016. – С.136-138. | ru |
dc.identifier.uri | http://elib.bsu.by/handle/123456789/166005 | - |
dc.language.iso | ru | ru |
dc.publisher | Право и экономика | ru |
dc.subject | ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Культура. Культурология | ru |
dc.title | Механизмы формирования профессиональной культуры специалистов сферы туризма и гостеприимства | ru |
dc.type | conference paper | ru |
Appears in Collections: | Статьи кафедры культурологии |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тезисы_на_конференцию_Воробьёва.PDF | 210,75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.