Logo BSU

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот документ: https://elib.bsu.by/handle/123456789/106257
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШкуматов, Владимир Макарович-
dc.contributor.authorОвсянко, Сергей Леонидович-
dc.contributor.authorЛесникович, Юлия Анатольевна-
dc.contributor.authorЧернявский, Евгений Анатольевич-
dc.contributor.authorАдзерихо, Игорь Эдуардович-
dc.contributor.authorМрочек, А. П.-
dc.date.accessioned2014-12-12T07:59:26Z-
dc.date.available2014-12-12T07:59:26Z-
dc.date.issued2001-
dc.identifier.citationВыбраныя навуковыя працы Беларускага Дзяржаўнага універсітэта : У 7 т. Т. 5 : Хімія / Рэдкал.: В. В. Свірыдаў (адказ. рэд.) і інш. - Мінск, 2001. - с.460-468ru
dc.identifier.isbn985-445-534-3 (Т. 5)-
dc.identifier.urihttp://elib.bsu.by/handle/123456789/106257-
dc.description.abstractThe continuous ultrasonic (US) processing within 10 minutes is not accompanied by change of structural and functional properties of streptokinase. The increase of continuous US-treatment (10-60 minutes) is accompanied by disturbance of structural organization of streptokinase and irreversible partial aggregation of protein. Ultrasound modified streptokinase promotes an autoactivation of plasminogen. Simultaneously in a streptokinase molecule additional site accessible for proteolytic cleavage by a plasmin appeared. The increase of an exponential phase and decreasing of the rate of zymogens autoactivation process at US-processing is revealed. From four proteins (chymotrypsinogen, trypsinogen, chymotrypsin and trypsin), participating in a proteolytic autoactivation, most sensitive to the US treatment is trypsin.ru
dc.language.isoruru
dc.publisherМінск : БДУru
dc.subjectЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Химияru
dc.titleАкусто-ферментативный тромболизис: влияние ультразвуковой обработки на молекулярные свойства стрептокиназы и автоактивацию предшественников сериновых протеиназru
dc.typeArticleru
Располагается в коллекциях:Избранные научные труды Белорусского государственного университета. Химия

Полный текст документа:
Файл Описание РазмерФормат 
Стрептокиназа.pdf678,04 kBAdobe PDFОткрыть
Показать базовое описание документа Статистика Google Scholar



Все документы в Электронной библиотеке защищены авторским правом, все права сохранены.